Sponsoren - https://www.knoalstermarathon.nl/

Contact:
info (at) knoalstermarathon.nl
Ga naar de inhoud
Sommige initiatieven uit de gemeenschap vragen wat extra zorg en steun om te realiseren. Daarom stelt de Stichting Wildervank Fonds middelen beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven “dicht bij huis”. Steun aan projecten die gericht zijn op de verbetering van de lokale of de regionale samenleving, projecten met een sociale, culturele of ideële strekking.

Juist op kleinschalig niveau zijn er vele initiatieven die opereren zonder enig commercieel, politiek of religieus doel. Echter, dit soort charitatieve, culturele, sociale of educatieve projecten zonder winstoogmerk beschikken veelal niet over voldoende middelen om hun doelen te verwezenlijken, en komen daardoor moeilijk van de grond. Dergelijke projecten “in de knop” kunnen een beroep doen op de Stichting Wildervank Fonds. Ten einde te proberen met ondersteuning van dit Fonds tot bloei te komen.

Huls staat voor vakmanschap en ambachtelijke topkwaliteit. Een bedrijf  dat wordt gedragen door vakmensen pur sang. Vanaf het begin al. In 1931  begon Henk Huls een slagerij in het Groningse Vlagtwedde. Zijn zoon  Willy bouwde het bedrijf uit en begon in 1966 met de productie van droge  worst.

Fruit voor uw werknemers
Gratis bezorgd!
Fruit is gezond, lekker en levert energie aan uw werknemers die  daardoor gemotiveerd blijven, dus waarom geen fruit op uw bedrijf
Hooghoudt limonadesiropen zijn echte meesterwerken. In 1922 werd de eerste siroop gemaakt: Ludolf Hooghoudt ving de lekkerste smaken en geuren uit fruitschillen in zijn siroop. Zijn broer, Syne Hooghoudt, proefde direct dat daar markt voor zou zijn. Hij werd de drijvende kracht achter de ontwikkeling van limonadesmaken. Die originele receptuur en jarenlange familietraditie gebruiken we nog steeds. Meer dan een eeuw kennis en liefde ? dat proef je in al onze limonadesiropen!

Top-specialisten in Beweging
Onze Fysiotherapie praktijk is al meer dan 40 jaar een begrip in Stadskanaal.
Wij voldoen aan alle kwaliteitscriteria die de zorgverzekeraars en de beroepsvereniging aan ons stellen. We hebben een gezellig team en werken op een prachtige locatie in het centrum van Stadskanaal met ruime parkeergelegenheid. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Knoalster Marathon
Bewegen waarin tijd geen rol speelt
Terug naar de inhoud