Posten - https://www.knoalstermarathon.nl/

Contact:
info (at) knoalstermarathon.nl
Ga naar de inhoud
Informatie


Bio-boerderij Landleven

 
Bio-boerderij Landleven in Onstwedde is bekend door haar gehoornde koeien, de open ronde koepelstal en de Landwinkel. De 11e en 12e generatie van de familie Luring zijn er aan het werk. "Vooruit naar vroeger" is het credo: werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. De natuur heeft kracht en is intelligent, daarom werken we zo veel mogelijk met haar mee! In de Landwinkel: biologische kaas en andere zuivel uit eigen zuivelruimte, maar ook vlees van eigen koeien en diverse streekproducten. Een bezoekje waard!  

De langste museumspoorlijn van Nederland. Stap in voor een reis terug in  de tijd op de grens van Groningen en Drenthe!. Een dagje uit voor jong  en oud.

Elke eerste zondag van de maand
Open atelier van 13.00 tot 17.00 uur
Esweg 9, 9591AZ Onstwedde

Het atelier is ook te bezoeken op afspraak.
info@geertschreuder.nl of 0599 331731


Vakantiepark De Sikkenberg in Westerwolde

Ons  vakantiepark treft u in het zuiden van de provincie Groningen op de  grens met Drenthe, in de prachtige regio Westerwolde. Wij nodigen u van  harte uit om te komen genieten van elkaar, de oase van rust, de  verrassende omgeving met schilderachtige natuur en niet te vergeten  gezellige dorpen en steden, zoals het vestingstadje Bourtange.
De Sikkenberg biedt u rust en vertier in  goede harmonie. Het is een plek om te ontspannen en om weer op te  laden, zodat u na uw vakantie weer vol energie en mooie herinneringen  huiswaarts keert.

In het rustieke, bosrijke beekdallandschap Dal van de Ruiten A ligt Gasterij Natuurlijk Smeerling.
Op een steenworp afstand van de unieke landschappen van Ter Wupping,  Metbroekbos en Eemboerveld is het ontspannen verpozen in onze  authentieke Saksische boerderij.
U vindt bij ons het beste dat Westerwolde en omgeving te bieden heeft, geheel in de geest van Cittaslow.

Naast de camping en de groepsaccommodatie ontvangen wij graag gasten in  onze B&B voorziening, wel is het aan te bevelen om deze bijtijds te  bespreken, dat voorkomt teleurstelling.
Onze trekkershutten, staan  trouwens ook voor u klaar.


Bakkerij Meinds Onstwedde

John Meinds is al ruim 25 jaar uw bakker in  Onstwedde met heerlijke verse producten. Uiteraard kunt u elke ochtend  bij ons terecht voor een vers brood.
Maar wij hebben veel meer! Zo hebben wij heerlijke streekgebonden  producten zoals onze Westerwoldse Honingkoek, of onze heerlijke  hardbroden.  Bekijk op uw gemak onze website,


Knoalster Marathon
Bewegen waarin tijd geen rol speelt
Terug naar de inhoud