Posten - https://www.knoalstermarathon.nl/

Contact:
info (at) knoalstermarathon.nl
Ga naar de inhoud
Informatie

Een duurzame buitenkeuken.

Ik heb een kar met een rocketstove, waarmee ik eenvoudige gerechten kan bereiden zoals soep en hartige taarten. Ik kan met de kar naar feestjes en partijen. Ik kan ook naar bos, weiland of heide voor food walks waarna we iets lekkers maken. Veel locaties zijn dus mogelijk en naast de gerechten die we kunnen maken behoort een workshop met een kruidenvrouw ook tot de mogelijkheden. De rocketstove waar de soep op gemaakt gaat worden is een duurzame stove waarbij hitte hergebruikt wordt. De stove wordt veel gebruikt in landen waar men geen directe energie voorziening heeft en om houtkap te verminderen.
Voor de ‘knoalster marathon’ ga ik een zoete aardappelkokossoep maken, misschien niet direct een westerwolds streekproduct maar wel lekker licht verteerbaar!!

De langste museumspoorlijn van Nederland. Stap in voor een reis terug in  de tijd op de grens van Groningen en Drenthe!. Een dagje uit voor jong  en oud.

Elke eerste zondag van de maand
Open atelier van 13.00 tot 17.00 uur
Esweg 9, 9591AZ Onstwedde

Het atelier is ook te bezoeken op afspraak.
info@geertschreuder.nl of 0599 331731

In de ruim veertig jaar dat  Houthandel Westerwolde bestaat is ons bedrijf uitgegroeid tot een  gespecialiseerd leverancier van alle hout en bouwmaterialen voor  particulier, bouw- en hoveniersbranche.
Al tientallen jaren zijn wij volledig  gericht op de verkoop van hout-, bouw- en tuinmaterialen. Naast een  uitgebreid assortiment stenen, dakpannen en betonelementen bieden wij  een compleet pakket bouwmaterialen en onze winkel ligt natuurlijk vol  met bouwbeslag, ijzerwaren en gereedschappen.

In het rustieke, bosrijke beekdallandschap Dal van de Ruiten A ligt Gasterij Natuurlijk Smeerling.
Op een steenworp afstand van de unieke landschappen van Ter Wupping, Metbroekbos en Eemboerveld is het ontspannen verpozen in onze authentieke Saksische boerderij.
U vindt bij ons het beste dat Westerwolde en omgeving te bieden heeft, geheel in de geest van Cittaslow.

Naast de camping en de groepsaccommodatie ontvangen wij graag gasten in onze B&B voorziening, wel is het aan te bevelen om deze bijtijds te bespreken, dat voorkomt teleurstelling.
Onze trekkershutten, staan trouwens ook voor u klaar.

Veehouderij Deiman Zijdstukkerweg
Knoalster Marathon
Bewegen waarin tijd geen rol speelt
Terug naar de inhoud